duminică, 24 martie 2013

Rochita Lets twist again


O rochita ce a patit aceeasi rusine cu cea de mai jos (se afla in acelasi colet). Rochita superba de dantela sintetica de la PROMOD, cu croiala dreapta si 3 volane, de asemenea manecute cu volane, stil anii ’20, model charleston. Talie libera, se poarta cu perlute, bucle si bujori in obrajori.
Dimensiuni : marimea M/L, bust - de la 88 la aprox 100 cm; talie = bust (croiala est dreapta); lungime de la umar la tiv - 86 cm.
Mult mai frumoasa in realitate!
Stare – impecabila
Pret – 69 lei

duminică, 3 martie 2013

Bluza cu lurex argintiu Moschino



O frumusica bluzita Moschino Jeans, foarte frumos croita. Are decolteu adanc si se cambreaza tare pe talie, scotand silueta in evidenta. Elemente de autenticitate. Usor de asortat si pretabila atat unei tinute de club cat si uneia mai elegante.
Dimensiuni : masura 36 pe eticheta; umeri - 38 cm ; bust - 85 - 95 cm (intins decent); talie - 66 - 75 cm; lungime - 54 cm ; lungime maneca - 60 cm
Material - 65% poliamida; 35% poliester
Conditie - impecabila (petele se datoreaza blitzului)

Pret - 65 lei

Balerini inflorati cu fundita





Balerini inflorati din material textil, foarte in trend in acest sezon, decorati cu o fundita mare din acelasi material. Foarte confortabili si purtareti. Cumparati din magazinul Deichmann, purtati o singura data, cateva ore.
Dimensiuni - masura 38
Material - textil
Stare - impecabila, ca noi
Pret - 39 lei

vineri, 1 martie 2013

Sal Pashmina XXL



















Un frumos sal de mari dimensiuni, din casmir si matase naturala. Textura si culoare superbe, minunat la atingere. Culoarea este un portocaliu ceva mai intens decat in poze.
Dimensiuni - 180*58 cm
Material - 70% pashmina (casmir); 30% matase naturala
Conditie impecabila
Pret - 45 lei