miercuri, 12 decembrie 2012

Dirndl austriac Salzburger Trachtenecht




Superb dirndl pepit, cu bleu si alb, o frumusete tiroleza deosebita. Se incheie in nasturi pana jos, are manecute bufante si la poale este construit in pliseuri largi. Deosebit!
Bust – 94 cm
Talie – 76 cm
Sold – permisiv
Lungime – 127 cm
Material – 100% bumbac
Stare – impecabila, ca nou
Pret – 78 lei 

Rochie maxi vintage anii '70, model victorian





Cu siguranta una dintre cele mai frumoase rochii vintage pe care le-am vazut vreodata. Dantelute, volanase, floricele miniaturale, o rochie extrem de feminina, coborata parca dintr-un roman de Jane Austen. Este captusita integral, se incheie in spate cu un fermoar lung, iar detaliile sunt absolut splendide (a se vedea fotografiile). Mult mai impresionanta decat in poze.
Dimensiuni - este pentru o domnita cat se poate de miniona, umeri -36 cm; bust - 76 - 78 cm; talie - max 66 cm; sold - permisiv; lungime maneca - 52 cm (3/4); lungime - 135 cm
Material - 100% bumbac (batist)
Conditie vintage impecabila
Pret - 100 lei, pe care ii merita cu prisosinta

Sacou Marella by Max Mara




Sacou de bumbac (cu procent de fibra metalica) din linia Marella a brand-ului exclusivist Max Mara, intr-o croiala moderna si intr-o culoare pe masura : roz somon! Sacou placut la purtare, ce se asaza foarte frumos pe talie datorita croiului cambrat si foarte practic, material cu aspect sifonat, ce nu necesita calcare!
Dimensiuni – masura 38 pe eticheta; umeri – 41 cm; bust – 96 cm; talie – 84 cm; lungime – 61 cm; maneca – 62 cm
Stare – excelenta
Pret – 75 lei 

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Poseta vintage patchwork "pied de coq"



O posetuta vintage foarte eleganta, din segmente de piele lacuita, stilizate impreuna prin tehnica patchwork, cu print “picior de cocos”. Are o varsta respectabila, maturizata in sifonierul unei doamne de mai mult de 30 de ani, si aduce cu ea eleganta vremurilor de demult. Interior din material rosu.
Dimensiuni : lungime – 28 cm; inaltime – 12 cm; lungime bareta – 45 * 2 cm
Conditie vintage impecabila
Pret – 59 lei